ViaCloud Nederland Hosted Service

Toonaangevende Hosted Managed File Transfer van ViaCloud Nederland

ViaCloud biedt een zeer veilige gehoste enterprise data transfer service, waardoor de productiviteit en samenwerking tussen medewerkers, partners en klanten direct verbeterd wordt. Onze Hosted Service omvat alle voordelen van Secure Managed File Transfer zonder de investeringen.

De Hosted MFT dienst is gericht op de zakelijke markt om snel, eenvoudig en het veilige uitwisselen van gevoelige bedrijfsinformatie via encrypted berichten en (zeer grote) bestandsoverdrachten mogelijk te maken.

Hieronder zijn enkele van de voordelen van de uitvoering als een gehoste service:

  • Alle Managed File Transfer functies, waaronder management, automatisering en controle van alle file transfer activiteiten voor het voldoen aan beveiliging en compliance maatregelen;
  • Budgetvriendelijk - Elimineer upfront investeringen, geen noodzaak om ​​software en servers te kopen;
  • Geen tijdrovende betrokkenheid van de IT - Verminder change control, geen noodzaak om upgrades te beheren;
  • Snelle implementatie - Up and Running vandaag;
  • Snelle integratie van klanten en leveranciers - We kunnen u helpen bij het integreren van klanten en leveranciers


De ViaCloud Hosted Service is het snelle alternatief voor een on-premise versie. Beschikbaar als een on-demand service, ViaCloud Hosted Services geeft u toegang tot uitgebreide functionaliteit, echter nu met een snelle inzetbaarheid.

ViaCloud Hosted Service kan op twee manieren worden geïmplementeerd:

Oplossing 1 - ViaCloud levert de volledig Service Oplossing

Gebruik alle voordelen van ViaCloud Enterprise Managed File Transfer zonder er zelf tijd in te steken.

De ViaCloud Service is een SaaS-Cloud aanbod waarbij de inrichting voor u uitvoeren. U kunt zich richten op uw bedrijf, terwijl onze in-house file transfer experts zich richten op het leveren van de krachtige file transfer oplossing, ingericht en beheerd door experts uit de industrie.

Oplossing 2 - U beheert, ViaCloud Host de Cloud Oplossing

Deze Hosted Secure File Transfer service biedt u het hosten van alle of een deel van uw complexe en veeleisende informatie-uitwisseling zodat kosten verminderen, de efficiëntie verbetert, track en audit transacties vastliggen en een grotere mate van beveiliging en compliancy.

Onze ViaCloud Host Oplossing biedt voordelen voor zowel kleine als (middelgrote-) bedrijven op zoek naar een oplossing voor beveiligd dataverkeer via Internet. Deze dienst vormt een aanvulling op onze andere on-premises oplossingen en biedt een aantrekkelijke waarde door het leveren van toonaangevende Secure MFT-mogelijkheden door middel van een veilige en schaalbare op cloud-gebaseerde infrastructuur. Bijvoorbeeld de Secure File Transfer in de cloud en de workflow integratie met uw Business Software in-house/on-premise.

Om onze Hosted Service te testen, kunt u hier uw gratis proefversie aanvragen en een van onze Hosted Cloud Experts zal binnenkort contact met u op.